چهارشنبه 1401/04/22 - 08:39
سارا قنبری
سارا قنبری
با کارآفرینان؛

بازار داغ میوه های خشک برای کسب و کار /کارآفرینی با دستان خالی

بانوی کارآفرین خوزستانی از همت و تلاش برای راه اندازی کارگاه کوچک خود می گوید تا قدم های که استوار برای آینده برمی دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی خوزستان؛ در جامعه امروز زنان همپای مردان تلاش می کنند تا برکت و رزق و روزی را برای خانواده بیاورند در این بین بانوان خودساخته و کارآفرینی که روی پای خود ایستاده اند تلاش بیشتری دارند و موانع بیشتری را پشت سر می گذارند، آنچه در ظاهر می بینید با باطن تفاوت ها دارد در کنار بار خانه و تربیت کودکان، کارآفرین بودن آن قدر ها هم ساده نیست، اما بانوی جوان ایرانی همیشه ثابت کرده هیچ چیز غیر ممکن نیست و همیشه در هر سنی میتوان شروع کرد و پر قدرت ادامه داد.

 

آسیه حسینی بانوی کارآفرین جوان متولد سال ۱۳۶۱ در روستای قلعه محمد بخش جایزان امیدیه زندگی می کند، او دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق و سرپرست خانوار است.

۱

این بانوی موفق از شروع کار خود می گوید؛

از سن ۲۰ سالگی وارد بازار کار شدم و تدریس را از مدارس غیردولتی و بزرگسالان فلسفه و منطق شروع کردم از سال ۸۹ با توجه به نیاز منطقه و روستا مهدکودک و مرکز پیش دبستانی هستی را تأسیس کردم سال ۹۸ به دلیل شرایط کرونا مجبور به تعطیل مرکز شدیم اما دست روی دست نگذاشتم و محل کار خود را به یک کارگاه تبدیل کردم 

 

کارگاه تولید میوه خشک تمینو

خانم حسینی در ابتدا کارگاه خود را با وسایل ابتدایی راه اندازی کرد و کم کم با رشد شغل خانگی اش اقدام به تهیه دستگاه صنعتی میوه خشک کن کردو ۱۰ نفر از بانوان سرپرست خانوار و دختران مجرد را به همراه خود مشغول به کار کرد و برکت را علاوه بر خود برای سفره خانواده های دیگر هم به ارمغان آورد.

 

بهینه سازی با تولید میوه خشک از محصولات کشاورزی 

حسینی می گوید: با استفاده از این روش و خشک کردن محصولات کشاورزی دیگر دور ریز محصول نخواهیم داشت و حتی از کشاورزان می خواهیم تا محصولات بیشتری کشت کنند، ما اکنون لیمو، سبزی، سیر، پیاز، گوجه فرنگی سیب و محصولات باغی دیگر را خشک کرده و به صورت میوه خشک یا پودر نگه داری و فروش انجام می دهیم با این شیوه کیفیت و خواص محصولات حفظ شده و تا مدت ها می توان از آن ها استفاده کرد.

 

کارگاه در مسیر توسعه 

آسیه بانو از بازار فروش و دغدغه هایش در این زمینه عنوان می کند: تهران متقاضی برای سبزی خشک زیاد داریم، در حال حاضر بازار فروش مان در اهواز، بهبهان و امیدیه است و به طور مجازی هم فروش انجام می دهیم اما نیاز به حمایت بیشتر داریم تا محصولات خود را به همه شهرها و استان ها ارائه کنیم و حتی به شرکت های مختلف تولید مواد غذایی فروش انجام دهیم در حال حاضر هم ۴۰۰ کیلو پودر سیر آماده برای فروش داریم.

 

استقبال بسیج سازندگی برای حمایت از بانوان کارآفرین 

او می گوید: بسیج سازندگی با روی گشاده از ما استقبال کرد و صحبت های انجام شده تا بتوانیم کار خود را گسترش بدهیم و شعبه های بیشتری در سطح استان داشته باشیم انتظاری که داریم این است بازار های فروش بیشتری را به ما معرفی کنند و ارتباط ما را با رستوران ها، کارخانه ها و آشپزخانه ها بیشتر کنند تا ما هم بتوانیم از سرپرستان خانوار بیشتری حمایت کنیم.

 

حمایت های که به رونق کسب و کار منجر می شود 

خانم حسینی از برنامه هایش برای گسترش کسب و کار می گوید: می توانیم روزانه ۷۰ کیلو میوه خشک تولید کنیم و اگر این مقدار را ثابت نگه داریم مثلا ۲۰ روز در ماه کار کنیم رشد خوبی در کسب و کارمان خواهیم داشت همچنین با تکمیل تجهیزات خط تولید می توانیم افراد بیشتری را به کار بگیریم و برای شرکت ها و کارخانه ها محصولات بیشتری تولید کنیم.

۲

 

۳

 

۴

 

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.